AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal traş olurken yüzünü kesmek

Kahve falında sakal traş olurken yüzünü kesmek

Kahve falında sakal traş olurken yüzünü kesmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal traş olurken yüzünü kesmek gördüyseniz:

  • Birbirinizle yüz yüze gelmeseniz bile diğer tarafın fikirlerine gereğinden fazla önem veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında sakal traş olurken yüzünü kesmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında traş olurken yüzünü kesmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına yorulur.

Kahve falında kendini sakal traşı olurken görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini sakal traşı olurken görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında deprem olurken namaz kılmak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında traş olurken görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir