AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallarını kesmek

Kahve falında sakallarını kesmek

Kahve falında sakallarını kesmek yolunun açılacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında sakallarını kesmek gördüyseniz:

  • Ayın ortasına doğru ailenizi ilgilendiren gergin ortamlar veya diyaloglar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında sakal kesmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sakalını kesmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sakal ve saç kesmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin sakalını kesmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sakalını kesmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında sakalın yarısını kesmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakalı yarım kesmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine işaret eder.

Kahve falında sakalını yarım kesmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir