AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin parmak ısırdığını görmek

Kahve falında kedinin parmak ısırdığını görmek

Kahve falında kedinin parmak ısırdığını görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında kedinin parmak ısırdığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Kahve falında kedinin parmak ısırdığını görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına delalettir.

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek bol bol hayır duası alınacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına yorulur.

Kahve falında ayak parmağını ısırmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağını ısırmak başarısının önündeki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin parmağını ısırdığını görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında parmak ısırmak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına işarettir.

Kahve falında kendi parmağını ısırmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytanın parmağını ısırmak sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir