AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın parmağını ısırdığını görmek

Kahve falında yılanın parmağını ısırdığını görmek

Kahve falında yılanın parmağını ısırdığını görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalettir.

Kahve falında yılanın parmağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı konular ciddi şekilde biçimlenmeye başlıyor.

Kahve falında yılanın parmağını ısırdığını görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağını yılan ısırmak hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin parmağını ısırmak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmak ısırmak her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağını ısırmak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında balığın parmağını ısırdığını görmek yaşama dört elle sarılacağına, sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin parmağını ısırdığını görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir