AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağını ısırmak

Kahve falında parmağını ısırmak

Kahve falında parmağını ısırmak büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok mutsuz olacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Kahve falında ayak parmağını ısırmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin parmağını ısırmak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmağını ısırmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya delalet eder.

Kahve falında şeytanın parmağını ısırmak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında farenin parmağını ısırdığını görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın parmağını ısırdığını görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin parmağını ısırdığını görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ayak parmağı ısırmak onu uyaracağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir