AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağı ısırmak

Kahve falında ayak parmağı ısırmak

Kahve falında ayak parmağı ısırmak kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı ısırmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda sizi suçlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ayak parmağını ısırmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı ısırmak işinin gücünün rast gideceğine, hasret çekenlerin buluşacağına işarettir.

Kahve falında kendi parmağını ısırmak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin parmağını ısırmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında farenin parmağını ısırdığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine işarettir.

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın parmağını ısırdığını görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında parmak ısırmak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir