AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin parmağında alyans görmek

Kahve falında eşinin parmağında alyans görmek

Kahve falında eşinin parmağında alyans görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Hukuki, maddi veya sağlıkla ilgili bazı konuların üzerinden geçmelisiniz.

Kahve falında eşinin parmağında alyans görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının parmağında altın alyans görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, dualarının karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının parmağında alyans görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında alyans görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında kendi parmağında alyans görmek ekmeğin kesileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağında altın alyans görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek parmağında alyans görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının parmağında alyans görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir