AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parmağında alyans görmek

Kahve falında başkasının parmağında alyans görmek

Kahve falında başkasının parmağında alyans görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının parmağında alyans gördüyseniz:

  • Herkesin taleplerini yerine getirmek yerine, doğru önerilere kulak verin.

Kahve falında parmağa alyans takmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına tabir olunur.

Kahve falında orta parmakta alyans görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının parmağında alyans görmek ferahlık veren sözler duymaya, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağında alyans görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin parmağında alyans görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmağında alyans olduğunu görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir araba satın alınacağına alamet eder.

Kahve falında birinin parmağında alyans görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek parmağında alyans görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir