AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında altın alyans görmek

Kahve falında parmağında altın alyans görmek

Kahve falında parmağında altın alyans görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, karlı işlere gireceğine, zor günlerin yaşanacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağında altın alyans gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişileri olayları sizin gözünüzle görmeleri için ikna etmeniz zor olsa da başarabilirsiniz.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak istediği arabaya bineceğine, şanssızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin parmağında altın alyans görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının parmağında altın alyans görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında parmağında altın alyans görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi parmağında alyans görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin parmağında alyans görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında alyansı parmağından çıkarmak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet eder.

Kahve falında birinin parmağında alyans görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir