AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının parmağında alyans görmek

Kahve falında arkadaşının parmağında alyans görmek

Kahve falında arkadaşının parmağında alyans görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, işlerin hafifleyeceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının parmağında alyans gördüyseniz:

  • İncelikle yaptığınız planlar istediğiniz gibi ilerlemezse üzülmeyin.

Kahve falında arkadaşının parmağında alyans görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, işlerinin yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine alamet eder.

Kahve falında parmağa alyans takmak yaşanan yokluğun biteceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin parmağında alyans görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında parmağımda alyans görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alyansı parmaktan çıkarmak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında sağ parmakta alyans görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir