AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği adamın parmağında alyans görmek

Kahve falında sevdiği adamın parmağında alyans görmek

Kahve falında sevdiği adamın parmağında alyans görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, çok sevinçli haberler alacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında alyans gördüyseniz:

  • Gerilim azaldıktan sonra biraz rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında alyans görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, borç batağına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında yüzük görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin parmağında alyans görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağında alyans olduğunu görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağında alyans yüzük görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının parmağında alyans görmek yaşamını daha iyi planlayacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir