AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi parmağında alyans görmek

Kahve falında kendi parmağında alyans görmek

Kahve falında kendi parmağında alyans görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında kendi parmağında alyans gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya size verilen görevler artabilir.

Kahve falında sevdiğinin parmağında alyans görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının parmağında alyans görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında sol parmakta alyans görmek malının da eksilmeyeceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında parmağında alyans yüzük görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin parmağında alyans görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının parmağında alyans görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, huzura erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının parmağında altın alyans görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir