AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parmağında altın alyans görmek

Kahve falında başkasının parmağında altın alyans görmek

Kahve falında başkasının parmağında altın alyans görmek büyük maddi kayıp verileceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmağında altın alyans gördüyseniz:

  • Sizin için daha iyi bir yönde ilerlemenize yardımı dokunabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin parmağında altın alyans görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağında altın alyans görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının parmağında altın alyans görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağ parmakta alyans görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının parmağında alyans görmek anne baba duasının alınacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına inanılır.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağa alyans takmak falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir