AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin mezarını kazmak

Kahve falında eşinin mezarını kazmak

Kahve falında eşinin mezarını kazmak yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ne yapacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yapmaya çalışırken yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Kahve falında eşinin mezarını kazmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin mezarını kazmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğuna mezar kazmak elde bulunan imkânların artacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye mezar kazmak bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, dertlerinin sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içine mezar kazmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar kazmak ailesindeki huzurun bozulacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar kazmak altın bulmak kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elle mezar kazmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir