AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna mezar kazmak

Kahve falında çocuğuna mezar kazmak

Kahve falında çocuğuna mezar kazmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, dertlerinin artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında çocuğuna mezar kazmak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında çocuğuna mezar kazmak kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eski mezar kazmak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının mezarını kazmak parasal anlamda rahat edeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mezarını kazmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında dedesinin mezarını kazmak insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını kazmak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlık kazmak yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını kazmak büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir