AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar kazmak

Kahve falında mezar kazmak

Kahve falında mezar kazmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, derdin sona ereceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar kazmak gördüyseniz:

  • Belli teklif, davet, yorum ya da önerileri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında mezarlığı kazmak çok zor dönemlerden geçeceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalettir.

Kahve falında babasının mezarını kazmak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında eski mezar kazmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında elleriyle mezar kazmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına rivayet eder.

Kahve falında dedesinin mezarını kazmak yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını kazmak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolu mezar kazmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet eder.

Kahve falında eliyle mezar kazmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir