AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye mezar kazmak

Kahve falında ölüye mezar kazmak

Kahve falında ölüye mezar kazmak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye mezar kazmak gördüyseniz:

  • Planları değişen kişiler nedeniyle yolunuzu değiştirmemelisiniz.

Kahve falında ölünün mezarını kazmak rahatının da yerine geleceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında ölüye mezar kazmak arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına işarettir.

Kahve falında mezarlık kazmak sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar kazmak altın bulmak şanssızlık yaşanacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında boş mezar kazmak iyileşeceğine, kısmet alacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski mezar kazmak afiyette olacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında gömülü mezarı kazmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elleriyle mezar kazmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir