AnaSayfa / Genel / Kahve falında elle mezar kazmak

Kahve falında elle mezar kazmak

Kahve falında elle mezar kazmak işlerini tek başına yöneteceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, geleceğinizin güzel olacağına, parasının ve malının artacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Kahve falında elle mezar kazmak gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Kahve falında elleriyle mezar kazmak insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hastaysa şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elle mezar kazmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına inanılır.

Kahve falında kendi mezarını kazdığını görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında yakının mezarını kazmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık kazdığını görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında dolu mezar kazmak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, yaşama hevesinden olacağına inanılır.

Kahve falında ölüye mezar kazmak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin mezarını kazmak yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, makamını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir