AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar kazmak altın bulmak

Kahve falında mezar kazmak altın bulmak

Kahve falında mezar kazmak altın bulmak hafifleyeceğine, mutlu olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında mezar kazmak altın bulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde pek çok konuda size destek olmaktan veya yardım etmekten hoşlanacak arkadaşınız ya da tanıdığınız var.

Kahve falında mezar kazmak altın bulmak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında mezarda altın bulmak kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta altın bulmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, daha isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında mezardan altın bulmak inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin mezarını kazmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta mezar kazmak yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş mezar kazmak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin mezarını kazmak kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir