AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içine mezar kazmak

Kahve falında evin içine mezar kazmak

Kahve falında evin içine mezar kazmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, sayılacağına ve sevileceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içine mezar kazmak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Kahve falında evin içine mezar kazmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, gözyaşının kuruyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına yorulur.

Kahve falında mezar kazmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet eder.

Kahve falında bebek mezarı kazmak sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eve mezar kazmak zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kalp kırmayacağına işarettir.

Kahve falında mezar kazmak altın bulmak uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, en yukarılara çıkacağına delalettir.

Kahve falında annesinin mezarını kazmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin mezar kazdığını görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, maddi kriz yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir