AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin mezarını kazmak

Kahve falında kardeşinin mezarını kazmak

Kahve falında kardeşinin mezarını kazmak düşmanlarla beraber oturmaya, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, saygın biri olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Üzerinde değişiklik yapılması gereken planlar veya işler söz konusu olabilir.

Kahve falında kardeşinin mezarını kazmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, hakkını savunamayacağına inanılır.

Kahve falında bebek mezarı kazmak hayattan yana umudunun kırılacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında annenin mezarını kazmak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını kazmak malının üstüne mal ekleyeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin mezarını kazmak övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta toprak kazmak üzüleceğine, ağlayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında mezarlık kazmak evdeki nimetin çoğalacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğuna mezar kazmak ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir