AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin merdivenden düştüğünü görmek

Kahve falında eşinin merdivenden düştüğünü görmek

Kahve falında eşinin merdivenden düştüğünü görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında eşinin merdivenden düştüğünü görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek derde ve kedere düşeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşeni görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşüp ölmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşerken görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında merdiven düştüğünü görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir