AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek

Kahve falında kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek

Kahve falında kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir süredir şüpheli yaklaştığınız iş birlikleriniz veya ilişkileriniz varsa sonlandırma kararları devreye girebilir.

Kahve falında kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenlerden düşen birini görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına yorulur.

Kahve falında çocuğu merdivenden düşürmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden düşerek ölmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden düşecek gibi olmak emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden düşerken görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden düşüp ölmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir