AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven düştüğünü görmek

Kahve falında merdiven düştüğünü görmek

Kahve falında merdiven düştüğünü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kalabalıktan uzak olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında merdiven düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerinde durmamak için mazeret üretmeyi bırakmalısınız.

Kahve falında oğlunun merdivenden düştüğünü görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin merdivenden düştüğünü görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden düşüp ölmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden düşecek gibi olmak işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalettir.

Kahve falında başkasını merdivenden düşerken görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, sürekli bağırıp çağıracağına alamet eder.

Kahve falında birinin merdivenlerden düştüğünü görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine işarettir.

Kahve falında merdivenden düşeni görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir