AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden düşeni görmek

Kahve falında merdivenden düşeni görmek

Kahve falında merdivenden düşeni görmek yokluk çekmeyeceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında merdivenden düşeni gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da sosyal çevrenizden biriyle bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında merdivenden düşürülmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden düşen birini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden düştüğünü görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, hayırla yad etmeye yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenlerden düştüğünü görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşecek gibi olmak ailesi ile mutlu olacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında birinin merdivenden düştüğünü görmek huzur dolu günler geçireceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir