AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • İşinize önem vermelisiniz.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında havuza düşen çocuğu kurtarmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine işaret eder.

Kahve falında düşen bebeği kurtarmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında düşeni kurtarmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında havuza düşen birini kurtarmak evine huzur ve bereketin geleceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yüksekten düşen birini kurtarmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında suya düşmüş birini kurtarmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına alamet eder.

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir