AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek en yüksek makamlara oturacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının merdivenlerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Net olmamanız veya kendi araştırmanızı kendiniz yapmamanız durumunda yanlış bilgiler edinebilir veya yanlış yönlendirilebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, daha çok iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının merdivenden düştüğünü görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden birinin düştüğünü görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden düşüp ölmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin merdivenden düştüğünü görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını merdivenden düşerken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir