AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden düşerken görmek

Kahve falında merdivenden düşerken görmek

Kahve falında merdivenden düşerken görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine işarettir.

Kahve falında merdivenden düşerken gördüyseniz:

  • Toplum hayatında güçlü bir kimlik sağlayabilmek için, parasal konulara ağırlık vereceksiniz.

Kahve falında çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek tatsızlıkların yaşanacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düştüğünü görmek borçların hafifleyeceğine, esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden düşen birini görmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin merdivenlerden düştüğünü görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında merdiven düştüğünü görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında birinin merdivenden düştüğünü görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden düşerken görmek hayatının yoluna gireceğine, çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir