AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden düşüp ölmek

Kahve falında merdivenden düşüp ölmek

Kahve falında merdivenden düşüp ölmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenden düşüp ölmek gördüyseniz:

  • Başkalarına bağımlı olmak ya da yeni deneyimler yapmak arasında kalabilirsiniz.

Kahve falında merdivenden düşerek ölmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşüp ölmek bundan hayır göreceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden düşen birini görmek işini büyüteceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden düşecek gibi olmak önemli işler yapacağına, böylece yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin merdivenden düştüğünü görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden düşerken görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşürülmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven düştüğünü görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir