AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin memesini emmek

Kahve falında eşinin memesini emmek

Kahve falında eşinin memesini emmek yüzlerin asılacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin memesini emmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ya da önemsediğiniz ilişkileri ihmal etmemenizde fayda var.

Kahve falında eşinin memesini emmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının memesini emmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının memesini emmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak memesi emmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına alamet eder.

Kahve falında kızın memesini emmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısının memesini emmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi memesini emmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, kişinin her daim iyi anılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir