AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak memesi emmek

Kahve falında kulak memesi emmek

Kahve falında kulak memesi emmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, eski enerjisini bulacağına, gergin olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, itibar göreceğine, kalp kırmayacağına, canın derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak memesi emmek gördüyseniz:

  • Sizi tanıyanları şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında kulak memesini emmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak memesi emmek ticaret ehli kimse olacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına inanılır.

Kahve falında memesini emmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin memesini emmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin memesini emmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir