AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin memesinden süt emmek

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saplantıları ya da kör noktaları üretkenliğiniz üzerinde tutumunuza bağlı olarak artı ya da eksi etkiler yapabilir.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında memeden süt emmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına yorulur.

Kahve falında eşinin memesini emmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına inanılır.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir