AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi memesini emmek

Kahve falında kendi memesini emmek

Kahve falında kendi memesini emmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, para kazanmaya, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi memesini emmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından olumlu gelişmeler var.

Kahve falında erkeğin memesini emmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi memesini emdiğini görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının memesini emmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kulak memesi emmek yeni bir iş bulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında anne memesi emmek eksiği kendinde bulacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kulak memesini emmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir