AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın memesini emmek

Kahve falında kızın memesini emmek

Kahve falında kızın memesini emmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kızın memesini emmek gördüyseniz:

  • Oldukça şaşırtıcı bulabileceğiniz ya da tuhaf karşılayabileceğiniz durumlar veya kişiler karşısında, alaycı veya yanlış anlaşılmaya müsait değil, daha politik yorumlar yapmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kızın memesini emmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kendi memesini emmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden emmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının memesini emmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin memesini emmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine alamet eder.

Kahve falında anne memesi emmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek yaşamın kolaylaşacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin memesini emmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir