AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının memesini emmek

Kahve falında arkadaşının memesini emmek

Kahve falında arkadaşının memesini emmek işlerine yeni işler katacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, maddi zarara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının memesini emmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmanız veya isteklerinizin birebir yerine getirilmesini beklemeniz maddi konularda olumsuz etki yaratabilir.

Kahve falında arkadaşının memesini emmek herkesin dikkatinin çekileceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızın memesini emmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın memesini emmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadının memesini emmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin memesini emmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına inanılır.

Kahve falında kulak memesini emmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi memesini emdiğini görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının memesini emmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, büyük bir borcun altına gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir