AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının memesini emmek

Kahve falında bir kadının memesini emmek

Kahve falında bir kadının memesini emmek zararın telafi edileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında bir kadının memesini emmek gördüyseniz:

  • Hızlı ilerlemek veya çok fazla şey üstlenmek yıkıcı olabilir.

Kahve falında bir kadının memesini emmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi emmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının memesini emmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine alamet eder.

Kahve falında kadın memesini emmek kötü günlerinden kurtulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin memesini emmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kulak memesi emmek çok kötü günler göreceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir