AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının memesinden süt emmek

Kahve falında kadının memesinden süt emmek

Kahve falında kadının memesinden süt emmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı konularda huzura kavuşacaksınız.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek edilen duaların karşılığını bulacağına, yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında memeden süt emmek başarılarının katlanacağına, bir koyduğu işten üç alacağına inanılır.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kadının memesini emmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, hem işinde başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının memesini emmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir