AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının memesinden süt emmek

Kahve falında karısının memesinden süt emmek

Kahve falında karısının memesinden süt emmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına delalet eder.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek gördüyseniz:

  • Küçük kırgınlıkları unutup herkes birbirine sevgiyle yaklaşacak.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında karısının memesini emmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memeden süt emmek yalan söylemeye, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere işarettir.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, tebrik edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karısından süt emmek kötü giden işlerin düzeleceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir