AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın memesinden süt emmek

Kahve falında kadın memesinden süt emmek

Kahve falında kadın memesinden süt emmek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek gördüyseniz:

  • Fiziksel bir değişim tarzınızı güzelleştirebilir veya özgüveninizi arttırabilir.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek düzeninin yıkılmayacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına işaret eder.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında memeden süt emmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek zenginliğe, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında bir kadının memesini emmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, takdir edileceğine yorulur.

Kahve falında kadın memesi emmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir