AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden süt emmek

Kahve falında memeden süt emmek

Kahve falında memeden süt emmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, işlerin aksamayacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden süt emmek gördüyseniz:

  • İş birliği yapmaya gönüllü olmanız durumunda, başkalarıyla biraraya gelmeniz belli çözümler bulunmasını sağlayabilir.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine alamet eder.

Kahve falında memeden süt emmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi memesini emdiğini görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memesini emmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir