AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi memesinden süt emmek

Kahve falında kendi memesinden süt emmek

Kahve falında kendi memesinden süt emmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek gördüyseniz:

  • Maddi konulara yönelik çalışmalarınızı kararlı biçimde sürdüreceksiniz.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında memeden süt emmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine inanılır.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında memeden emmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, herkesin desteğinin alınacağına yorulur.

Kahve falında karısının memesini emmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir