AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kör olduğunu görmek

Kahve falında eşinin kör olduğunu görmek

Kahve falında eşinin kör olduğunu görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere alamet eder.

Kahve falında eşinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizi destekleyen kişiler var.

Kahve falında eşinin kör olduğunu görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini kör görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör bir erkek görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi gözlerinin kör olduğunu görmek başa iş açacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kör olduğunu görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kör taklidi yapmak onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kör fare görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir