AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kör olduğunu görmek

Kahve falında birini kör olduğunu görmek

Kahve falında birini kör olduğunu görmek dikkat çekeceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında birini kör olduğunu gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz geçmişin etkisinde kalabilir.

Kahve falında bir gözü kör görmek ferah düzeyinin yükseleceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kör görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, o kimselerden menfaat göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine delalettir.

Kahve falında annemi kör görmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün kör olduğunu görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işaret eder.

Kahve falında kör insana yardım etmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini kör görmek yol yordam öğretileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına yorulur.

Kahve falında tek gözü kör birini görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir