AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini kör görmek

Kahve falında eşini kör görmek

Kahve falında eşini kör görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, hasta ise şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini kör gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Kahve falında eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin kör olduğunu görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında eşini kör görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında kör kıza yardım etmek bunu da herkese ilan edeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu kör görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kör kuyu görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında birinin kör olduğunu görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında yakınını kör görmek borçlarının ödeneceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir