AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek

Kahve falında eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek

Kahve falında eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, güzelliklere rast gelineceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunların gittikçe artacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin gözlerinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Elinize umulmadık paralar geçebilir.

Kahve falında eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işarettir.

Kahve falında bir gözü kör olmak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin gözünün kör olduğunu görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet eder.

Kahve falında tek gözü kör görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işarettir.

Kahve falında bir gözünün kör olduğunu görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında tek gözü kör olmak her anlamda güçleneceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü kör adam görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir