AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör fare görmek

Kahve falında kör fare görmek

Kahve falında kör fare görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, kazancın artmasına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kör fare gördüyseniz:

  • Aranızın açılmasına neden olan sorunların aslında çok da önemli olmadığını fark edeceksiniz.

Kahve falında kör fare görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu kör görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşı kör görmek şansın ve kısmetin açılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kör gibi olmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi kör görmek hayra ve esenliğe, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör dilenci görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör insana yardım etmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kör sevgili görmek kazancının artacağına,, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir