AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör taklidi yapmak

Kahve falında kör taklidi yapmak

Kahve falında kör taklidi yapmak hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör taklidi yapmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimselerin yaklaşımlarını daha olumlu değerlendirmelisiniz.

Kahve falında kör taklidi yapmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin taklidini yapmak iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında hayvan taklidi yapmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, hayal kırıklığına delalettir.

Kahve falında ölmüş taklidi yapmak helal rızıklara kavuşulacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine inanılır.

Kahve falında bayılma taklidi yapmak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü taklidi yapmak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında deli taklidi yapmak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarhoş taklidi yapmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir