AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör bir erkek görmek

Kahve falında kör bir erkek görmek

Kahve falında kör bir erkek görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kör bir erkek gördüyseniz:

  • Para kazanma yöntemlerinizi yenileyebilir, yeni iş kolları bularak o kanala gelir elde etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kör bir erkek görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kör erkek görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kör güvercin görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında anneyi kör görmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına inanılır.

Kahve falında kör taklidi yapmak kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını kör görmek çok güzel günler geçirileceğine, sorunlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini kör olarak görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kör hayvan görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir