AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kısır olduğunu görmek

Kahve falında eşinin kısır olduğunu görmek

Kahve falında eşinin kısır olduğunu görmek solan yüzünün güleceğine, duraklama yaşanacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin kısır olduğunu gördüyseniz:

  • Sokakta fazlaca bulunmanız sizi çeşitli kaza veya aksiliklerle uğraşmak zorunda bırakabilir.

Kahve falında eşinin kısır olduğunu görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kısır olmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında kısır kadın görmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği yemek sevap işleyeceğine, dua alacağına, üzüleceğine, yıkılacağına delalettir.

Kahve falında yemek olarak kısır görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kısırlık görmek asosyal bir insan haline geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet eder.

Kahve falında kısır yemeğini görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kısır olduğunu görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir