AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır kadın görmek

Kahve falında kısır kadın görmek

Kahve falında kısır kadın görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kısır kadın gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya ağzı laf yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında kısır kadını hamile görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kısır kadın görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, birikmiş parasının olacağına işaret eder.

Kahve falında yemek olarak kısır görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kısır köftesi görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında kısır köfte yoğurmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısır olduğunu öğrenmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında kısır köftesi yemek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına delalettir.

Kahve falında kısır yapmak işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir